#Calatorestecumine – Ziua unu

Fiind pe drumurile patriei, incepand cu 14 August, nu am apucat sa va povestesc intamplarile sau scenele filmate. Apuc abia astazi, in ziua a 5-a, sa impartasesc cele intamplate, asta, dupa ce ne-a plouat ultimele doua zile de ne-a ajuns pentru un an intreg.

13 August: Ziua in care totul era pe ultima suta de metri. John cu Ucku au ajuns in Bucuresti, am plecat dupa masini, dupa aparatura de la F64 etc. In ultimele doua zile de pregatire am facut cca 140 de km prin Bucuresti, dupa una, dupa alta πŸ™‚

DSC09225

14 August: m-am trezit pe la 7 dimineata, intr-un final a venit si ziua aceasta! Pana sa-mi fac bagajul (nu am avut timp pana atunci) am reusit sa-mi dau o intalnire cu degetul mare si lemnul din camera, in coltul acela al mobilei, plasat strategic pentru o memorabila “uitare spre tavan” in timp ce murmuri ceva silabe si consoane.

DSC04563

Cativa dintre noi ne-am dat intalnirea in curtea din fata a Eleven SocialClub (un fel de HQ in timpul planificarilor) am asezat atent toate energizantele de zi si de seara, pe urma bagajele si hai la RockFm pentru ca deja ma astepta Cristi de cca 30 de min. Ajunsi intr-un final la radio, timid m-am asezat, iar 15 min au trecut enorm de rapid. Evident, eu am impresia ca am vorbit mult, nu stiu, nu m-am reauzit, dar sa presupunem ca a fost ok πŸ˜€

DSC04610

Din Semanatoarea am plecat spre Otopeni. “Doamnele”, adica motocicleta lui Ucku si al lui John, asteptau frumos la TNT pregatite de drum. #Livrarespeciala a decurs conform planului. Filmam, pozam si plecam in graba spre Petrom. Deja eram in intarziere de o ora fata de planul gandit initial. Incepeam sa ma stresez. Facem poza de grup, o urcam si intrebam unde sa plecam? Lumea a decis sa mergem spre Vama, deci to the Vama Veche we go!

DSC04626

DSC04647

DSC09247

DSC04739

DSC04817

Am facut un record mondial, din Bucuresti pana in Vama 9 ore… Am oprit, am mancat, am filmat, dubla 2, 3, 4 si tot asa. Mai vreau sa veniti asa, uitati-va incolo, mergeti incet, ca sa va pot filma, din astea. Noi, pe motociclete, de fapt, eram niste “pioni” pe care ii puneai unde voiai si cum voiai :)) Dar intr-o oboseala tarzie, satuli de caldura din toata ziua si probabil un kg mai putin, fiecare dintre noi, eliminat doar din transpiratie, am decis sa nu mai facem inca o dubla la un apus. Trebuia sa ne gandim ca atat Razvan, Alin cat si Adi, ne vor reprosa decizia de a merge mai departe. Evident, asa a fost. In sedinta de seara, cand discutam despre cum a fost ziua, ce a fost bine si ce nu: Au inceput rafalele de “de ce-uri” De ce ati mers mai departe? Nu vedeti cand va fac flash-uri din faruri? Nu auziti claxonul? Si tot asa. Ne-am luat criticile cu pieptul inainte si am motivat ca oboseala ne-a impins spre aceste decizii, dar uneori, chiar nu vezi daca flash-urile sunt intentionate, sau sunt din cauza gropilor din asfalt, sincer.

DSC09292

DSC04987

DSC05088

DSC05113

DSC05133Sedinta de seara la Marina Park din Vama Veche – Cazarea a fost gratuita πŸ™‚ Ei au vazut ca ne indreptam spre Vama si ne-au scris sa stam la ei! Foarte, foarte fain!

DSC05145

Astazi, la inceputul zilei nr 6, cand scriu despre ziua 1, realizez cat de dor imi este de umbra din primele zile, dar o conluzie si o realitate, agentii de paza stiu sa strice un cadru oricand spunand “Nu aveti voie sa filmati aici”. Pana acuma, exceptand frigul din ultimele 3 zile, agentii de paza sunt cea mai mare “distractie”. Pe urma ar veni toti soferii care merg cu farurile stinse. Lasand toate astea de-o parte, v-am spus ca avem o tara foarte frumoasa?

P.S – Habar nu am unde mergem astazi, dar va salutam din Suceava!

Proiectul #Calatorestecumine este un proiect marca Cumotorul.ro sprijinit de Banca Transilvania – Petrom – Ost Transport – Renault – Garanti Leasing – Continental Hotels – Tnt si Ministerul Turimului. Parteneri echipament: F64 – Canyon Romania Parteneri Media: Discovery Romania – RockFm – Trilulilu – 273 de locuri din Romania – ZelistMonitor.


Ivo
Written by Ivo