Mai sunt 2 zile

AMR-ul 2 zile, nici Bolero nu a apucat sa cante in Vama, ca eu deja ma fastaceam in pat si ma convingeam sa mai dorm. Fara success. In toata insistenta mea, am reusit sa nu ma ridic din pat pana la 6:30, o realizare, totusi, avand in vedere ca am avut probabil 100 de vise scurte intre convingeri de a dormi si dorinta de a ma trezi. Ma intelegeti cu totii, inainte sa pleci undeva unde ai visat, nu prea poti dormi.

Astazi, pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Incep sa ajunga echipamentele, camerele, monturile, tricourile etc. No, “haosul organizat” dinainte de plecare. Sunt curios sa vad ce uitam sa luam cu noi… Filmarile vor incepe de maine, dar nu va faceti griji, nu blocam traficul sau strazile 🙂 Doar filmam inceputurile, cum soseste o parte a echipei in Bucuresti, cum evadam din birouri, cum plecam, no, din astea, de documentar.

Nu privesc in urma, dar povestea proiectului incepe undeva in decembrie 2014. De atunci am inceput cu logo-ul, prezentarea proiectului, schitarea celor necesare, echipa pusa pe foaie, telefoane, emailuri, intalniri. Schitarea celor necesare, o lista care ramane deschisa tot timpul, pana la finalul calatoriei, dupa parerea mea. Versiuni de B si C ale planului, ele trebuie sa existe tot timpul 🙂 Ceea ce vreau sa spun este ca dupa toate cele mai sus mentionate, acest proiect nu ar fi fot posibil daca nu ar fi existat oameni care cred in el. Multumim companiilor care ne sprijina, dar mai ales oamenilor de la aceste companii, care au ales sa creada in visul nostru!

Cei ce sustin Calatorestecumine

Dupa ce terminam de filmat, am sa povestesc si ce se afla in spatele organizarii unui proiect, dar precum verbele, toate la timpul lor.


Ivo
Written by Ivo