Cand idolii raspund #Calatorestecumine

O spun tot timpul: este mai usor sa faci orice altceva decat sa faci un proiect… Ieri am avut o cadere de incredere in tot  si atunci m-am intors catre idolii mei. Cunosti sentimentul: orice faci in viata, ai niste exemple la care te uiti, la care aspiri. Ai mei sunt doi englezi nebuni: Ewan McGregor si Charley Boorman, nebunii care au facut Long way round si Long way down. Intr-un alt tablou – stii Star Wars, stii tipul care a jucat rolul lui Obi Wan ? No, el e Ewan care, impreuna cu prietenul sau Charlie, au plecat in 2004 in jurul lumii pe motociclete. Eu invatam pentru bac in perioada aia, dar nu asta e relevant 🙂 Uite, trailer-ul lor.

Le-am scris oamenilor ieri, la 6 dupa-amiaza, si mi-am varsat oful, cerand doar sa-mi spuna ca totul va fi bine. Uite mesajul meu:

messagetolongwayround

Stand la bere, povestind una-alta, vibreaza telefonul, pe la 11 seara. Deschid sa vad ce este. Asta era replaymessagetolongwayroundBrusc, am devenit regele pamantului. Nu mi-a venit sa cred ca mi-au raspuns! Este ca si cum ai scrie oricarui idol de-al tau, iar el/ea iti raspunde. Nu stiu cu ce sa fac o comparatie, dar gandeste-te ca i-ai scris modelului tau in viata sau presedintelui sau cui vrei tu, iar persoana respectiva iti raspunde cateva ore mai tarziu 🙂 Pentru astfel de momente, nu exista suma de bani care sa poata egala euforia. Ca sa zic asa, in spiritul Star Wars, mi-au scris: May the force be with you! 🙂 Increderea in tot a fost restaurata. De azi intr-o saptamana plecam!


Ivo
Written by Ivo