#capatulpamantului – In continuare prin Elvetia

Exista un “mit” conform caruia autostrada din Elvetia este iluminata in timpul noptii dar eu nu pot confirma acest lucru deoarece noi am ales sa nu mergem pe autostrazi. Aceasta tara este atat de frumoasa incat faci o mare greseala daca in timpul concediului o iei pe autostrada. Sper sa va convinga pozele, daca eu nu.

A fost o zi foarte obisnuita, oarecum trasa la indigo cu unele din trecut. Am avut parte de toate anotimpurile intr-o zi, evident mai putin de ninsoare dar frigul se pune pentru iarna. Am plecat din Andrematt pe un soare dintos cu destinatia Livigno, Italia. Toata ziua am facut doar 200 de km dar poate cei mai frumosi dintre toti 7.000 finali.

DCIM100GOPRO

Daca mergeti prin Elvetia, va recomand traseul acesta. Este drumul 19 din Andermatt pana la Tamins, de aici mergeti pe E43 o bucata scurta pana la Slis Im Domleschg iar de aici mergeti pe Albula sau Route 417 pana intalniti drumul 27 care va va duce spre Italia prin Parcul National Elvetia. Am sa las pozele sa va convinga. DSC_3213

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DSC_9571

DSC_3246

Curcubeu!

DSC_9597

DCIM100GOPRO

Poza de mai jos este facuta de Gabi – imediat inainte de a incepe ploaia

DSC_9573

Drumul acesta…

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Urmeaza sa va povestesc cum ne-am pierdut pentru a doua oara, de data aceasta prin Italia. Pana atunci, ride safe! si un p.s de final: Elvetia este facuta pentru a fi traversata cu motociletele, de aveti ocazia, nu ezitati!

– Acest articol a fost publicat cu ajutorul optiunii Orange Go Europe


Ivo
Written by Ivo