Borna de 300.000 de km

In urma cu cateva zile am avut placerea de a trece “borna” de 300.000 de km pe motocicleta! Nu cu aceasi, ci cu toate motocicletele cu care am avut ocazia sa merg in 9 ani de cand mi-a venit mintea la cap si pana astazi. Este lesne de inteles faptul ca o cifra ca aceasta nu putea fi ignorata! Drept urmare, mi-am ales un traseu zic eu demn de aceasta cifra si anume Transfagarasanul ! Pana la urma, parca este top 10 in cele mai spectaculoase drumuri din lume daca memoria nu ma inseala.

Transfagarasan

Provocarea ! afla daca Transfagarasanul este deschis, pentru ca peste tot apare cum ca el se deschide traficului din 1 iulie in fiecare an. Gresit ! 🙂 Si in sensul bun. Drumul este deschis si inainte de aceasta data, iar cel mai bine afli cand suni la una din cabanele de la Balea Lac! Sau intrebi pe twitter si imediat se gaseste cineva care sa-ti confirme ca intr-adevar poti urca fara nici o problema, dar poate ca ai vrea sa te imbraci mai bine. Doar urci la 2034 de m.

twitter

Confirmarea avuta si camera rezervata, hai la drum ! A fost absolut superb sa fiu a 3-a oara cu motorul pe Transfagarasan… desi mi-as dori ca asfaltul sa fie mai bun. Eu am o vorba si anume: Nu exista nici un drumar motociclist! De ar exista, nu ar putea sa lase un drum cum este Transfagarasanul sa ajunga in starea care este, atat la urcare cat si la coborare spre Vidraru. Dar asta discutam cu alta ocazie. Ceau !

 IMG_0665small

 


Ivo
Written by Ivo