Hrubaru isi vinde motocicleta din documentar

Stiti motorul acela mare, rosu, cu muzica pe el… Din trailer si din pozele alea faine din primele 7 zile? No, ala-i motorul!

Ce spune Hrubaru despre el?

Citez: “Nu bate, nu troncane, nu face cafeaua dimineata. Claxoneaza, nu canta manele, desi este o vaca mare si rosie. Nu-i din aia de Olanda, e din aia de Japonia. Are un parbriz in fata prin care nu vezi nimic atunci cand ploua, dar macar nu ploua pe tine! (Ma rog… asta in contextul in care ploaia vine din fata, daca vine de sus, sau din laterale… efectul este ca la orice alta motocicleta) Eu mi-am cumparat motocicleta aceasta in culoare rosie, ca sa se asorteze cu caramida de la semineu. Asa mi-a recomandat designer-ul. Ca sa nu mai zic ca nu te deoache nimeni! Nici macar Dani de la Bor!

Are 1700 de cmc (centimetri cubi) adica cam cat o Dacia 1310 si inca jumatate… relativ. Este un copil cuminte, din 2009, rulata de o batranica din Germania, duminica, pana la biserica si inapoi (inainte sa o iau eu) iar acuma are 44.000 de km, adica 4.888 de km pe an. Putin, nu mergeam des la biserica cu ea, nici eu si nici baba din Germania de la care am cumparat-o. Are si ABS! Nu abs de la abdomen cu patratele, ci sistemul ala de frnare ca la masini. Ala fain, bun. Mai are si 4 boxe: doua in fata, doua in spate, dar asta nu inseamna ca in fata asculti altceva, fata de ceea ce asculti in spate, ca sa ne intelegem.

Evident ca are totul schimbat, filtre, cauciucuri si uleiuri fine am pus pe ea. Nu-ti fa griji, nu va mirosi a cartofi pai in spatele tau! O dau pentru ca vreau ceva mai mare, daca va vine sa credeti. Oi fi eu inalt, dar tot un rocker subnutrit sunt si, tare am impresia ca ceva cu mai multi cmc si cai mi-ar satisface pofta de vant si musculite intre dinti. Fiecare cu pasiunile lui.

Nu accept schimburi si nici nu o dau pe o garsoniera din Falticeni.” – Incheiat citatul.

Este un Kawasaki VN 1700 Voyager

Motocicleta este functionala

Se apleaca in curbe

Din ambele unghiuri

Functioneaza si la apus

Urca si dealul

Si se poate observa ca merge si pe ploaie

Evident, vireaza si pe ploaie

Motocicleta costa 9.800 de euro, iar cele mai multe detalii le puteti primi de la Cristi, daca dati click aici!  Pozele sunt facute de Alin – daca vreti poze faine, il gasiti aici!

 


Ivo
Written by Ivo