Pregatirile pentru “Marginea Pamantului”

Am scris despre planurile de a merge pana la “marginea pamantului” deja de cateva ori pe pagina mea personala, acuma insa vreau sa spun ca “echipa de asalt” este ca si definita ! Realizez faptul ca mai avem un pic peste o luna pana la plecare si recunosc faptul ca incep sa fiu entuziasmat !

Greul de pregatire a inceput! Pun pe foaie tot ceea ce cred ca ar trebui sa avem cu noi, calculez bugetul necesar de persoana si urmeaza ca motocicletele sa fie supuse reviziei de drum, pana la urma este vorba de 7000 + de km din Bucuresi pana in Anglia si inapoi.
Cu siguranta va fi un alt test al rezistentei! Abia astept sa fie. Tot ceea ce as mai vrea sa adaug este faptul ca de ne vom certa pe traseu, sper ca cineva sa filmeze 🙂 Acesta este traseul.

traseuldevara

Acuma te las cu un video din seriile Exploring the limits – pana la urma drumul acesta va fi unul de exploring the limts.

Exploring the Limits – Discovery World from Cupluta.ro on Vimeo.


Ivo
Written by Ivo

4 Comment responses

 1. Avatar
  July 23, 2013

  Cat dureaza aceasta expeditie cu motorul? Si cam la ce costuri de persoana duce?

  Reply

  • Avatar
   July 23, 2013

   Din 15 august pana in 1 septembrie – si 2K de euro de persoana ca sa fie totul sigur si fara griji

   Reply

 2. Avatar
  August 19, 2013

  felicitari pentru traseu! Care este locatial G de pe harta? Eu locuiesc nitel mai departe spre vest, in Bristol. Mi-ar place sa te astept la sosire 🙂 facebook.com/groups/romani-bristol

  Reply

Leave a comment